Traian Basescu a declarat ca imediat ce va fi publicat in MO rezultatul alegerilor va convoca noul Parlament, precizand ca trebuie sa tina cont de faptul ca actualul Legislativ isi incheie mandatul in 19 decembrie si ca urmeaza sa decida daca va face convocarea pentru 19, la ora 13.00

"Imediat ce se publica rezultatul alegerilor in Monitorul Oficial convoc Parlamentul, iar convocarea trebuie sa tina seama de un element esential: nu pot suprapune functionarea a doua parlamente. Parlamentul actual isi incheie in 19 decembrie mandatul", a spus Basescu, potrivit MEDIAFAX.

"In avion decid daca voi convoca pentru 19 la ora 13.00 sau... Sa fie cat mai apropiat pentru ca institutiile rezultate din alegeri sa fie puse rapid pe picioare", a mai spus Traian Basescu.

Biroul Electoral Central a anuntat ca a emis si transmis, vineri, la Monitorul Oficial al Romaniei, spre publicare, procesele verbale privind rezultatele finale ale alegerilor parlamentare din 9 decembrie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.