Cristian Preda si-a depus demisia din functia de prim-vicepresedinte al PDL, in timpul sedintei Colegiului Director al partidului, au declarat pentru MEDIAFAX surse participante la reuniunea democrat-liberalilor.

Conform surselor citate, Cristian Preda si-a anuntat demisia la scurt timp de la inceperea sedintei, care la ora transmiterii acestei stiri este in curs de desfasurare.

De altfel, Cristian Preda a declarat, marti, pentru MEDIAFAX, ca va merge cu demisia la sedinta Colegiului Director al partidului de vineri, el sustinand ca trebuie fixata data Conventiei Nationale extraordinare, care in opinia sa ar putea avea loc in 3 martie.

"Voi merge la sedinta de vineri cu demisia pregatita, in sensul in care discutia principala este cand se face Conventia. Cand se fixeaza Conventia Nationala, esti demisionar, se organizeaza un comitet de administrare a treburilor curente", a spus Preda. Intrebat ce va face daca nu se va stabili cand se organizeaza o conventie pentru alegerea noii conduceri a partidului, prim-vicepresedintele a raspuns: "Atunci imi dau demisia de-a dreptul".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.