Liderii PDL au evitat, vineri dimineata, sa faca declaratii inaintea de a intra in sala unde va avea loc sedinta Colegiului Director al partidului, dintre acestia doar Vasile Blaga si Adriean Videanu s-au oprit pentru a raspunde intrebarilor ziaristilor, dar au facut doar afirmatii generale.

Potrivit MEDIAFAX, Adriean Videanu s-a declarat convins ca in urma discutiilor se va ajunge la "o solutie matura pentru partid".

Intrebat daca partenerii din ARD, cum ar fi Mihai Razvan Ungureanu, se pot regasi in PDL, Videanu a raspuns: "Poate fi o varianta".

"Constructia dreptei trebuie sa continue", a mai spus Videanu.

La randul sau, Blaga a spus ca este importanta analiza pe care o face partidul.

"Veti avea o surpriza placuta: partidul va ramane unit!", a mai spus Blaga.

In schimb, ceilalti membri ai conducerii PDL, intre care prim-vicepresedintele Cristian Preda si proaspatul demisionar dintr-o functie similara Cezar Preda au preferat sa treaca pe langa ziaristi si sa intre rapid in sala de sedinta.

A mai facut declaratii Cristian Boureanu, care a reluat ideea ca ARD a fost o solutie gresita.

Liderii centrali si judeteni ai PDL se reunesc, vineri, in Colegiul Director, prima sedinta a partidului dupa rezultatul catastrofal inregistrat la alegerile parlamentare.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.