Deputatul PNL Ludovic Orban ii atrage atentia lui Victor Ponta sa renunte la "glumite, poante si ironii" si sa se concentreze pe gasirea de solutii si crearea de programe.
"Astept din partea singurului candidat oficial la pozitia de prim-ministru altceva decat glumite, poante, mici rafuieli interne , ironii la adresa unor personaje insignifiante, negocieri fara mandat cu UDMR, anunturi privind migratii parlamentare. Oamenii pe care i-am intalnit in campanie asteapta de la noi seriozitate, sobrietate, decenta, competenta, smerenie (nu falsa modestie). Majoritatea clara care ne-a acordat increderea asteapta solutii, programe, proiecte, perspective care sa le ofere un grad minim de certitudine ca viata lor se va imbunatati. Toti cetatenii romani interesati de viata publica asteapta sa vada promovarea in pozitii cheie a unor oameni cinstiti, competenti, bine intentionati si devotati interesului public", a scris Orban pe Facebook.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.