PC va constitui grupuri parlamentare proprii in Senat si Camera Deputatilor, asa cum vor face PNL si PSD, a anuntat, joi, presedintele PC, Daniel Constantin, la inceputul sedintei Biroului Politic al partidului.

Potrivit MEDIAFAX, Daniel Constantin a spus ca PC a obtinut in alegerile parlamentare mandate pentru 13 deputati si 8 senatori, singurul care nu a reusit sa obtina un mandat fiind senatorul Serban Radulescu.

Constantin i-a felicitat pe liderii organizatiilor judetene si pe candidati pentru rezultatele obtinute la alegerile parlamentare si a spus ca opt din cei 13 deputati nu depasesc varsta de 40 de ani, iar, din cei 21 parlamentari ai PC, 14 sunt noi.

Constantin a precizat ca la sedinta Biroului Politic al PC se va stabili ce se va intampla la nivelul Parlamentului, desemnarea liderului de grup, a celor care vor face pate din comisiile parlamentare.

"Se impune si o discutie generala despre ce se va intampla in viitoarea structura generala, in viitorul program de guvernare", a adaugat Constantin, aratand ca sunt foarte multe propuneri pe care organizatiile le-au facut pentru anumite masuri care sa fie cuprinse in programul de guvernare.

La sedinta participa si presedintele fondator Dan Voiculescu, in timp ce Cristian Popescu Piedone, prim-vicepresedintele partidului nu este prezent.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.