Vicepresedintele PSD, Constantin Nita, a declarat ca portofoliul Ministerului de Finante trebuie sa ajunga la partidul care are functia de prim-ministru.

Potrivit realitatea.net, declaratia vine in contextul in care, in cadrul negocierilor, Ministerul de Finante a fost atribuit PNL.

Intrebat daca este de acord ca acest minister sa revina liberalilor, Nita a raspuns: "Nu, pentru ca, dupa opinia mea, Ministerul de Finante reprezinta mana dreapta a oricarui premier. Ministerul de Finante trebuie sa fie de regula al celui care reprezinta partidul de guvernamant sau cel care are primul-ministru. Asta este o chestiune la care eu tin foarte mult".

De asemenea, Nita sustine ca "primul-ministru trebuie sa-si implementeze un anumit program si, de regula, el trebuie sa aiba intotdeauna, zi si noapte, un ministru de Finante care sa-i dea solutiile necesare de implementare a unor proiecte si programe".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.