Adriean Videanu a declarat, miercuri, ca dupa aflarea rezultatelor oficiale ale alegerilor "invingatorii trebuie felicitati" si a precizat ca "PDL are bun simt si nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".

"Astazi avem oficial rezultatele scrutinului din 9 decembrie 2012. Si asa e firesc, asa se cade, invingatorii trebuie felicitati, cu toate ca ramanem cu nostalgia unei lipse de dezbateri pe idei pe programe in detrimentul, din pacate, a unor atacuri personale pe toata durata campaniei, care au inveninat societatea romaneasca si care au facut fracturi sociale de care cu totii suntem vinovati si, din pacate, USL va cantari mult in analiza si in evolutia societatii romanesti in perioada urmatoare", a spus Videanu, intr-o conferinta de presa, potrivit MEDIAFAX.

Intrebat despre discutiile cu presedintele Traian Basescu privind numirea unui prim ministru, Adriean Videanu a precizat ca "PDL are bun simt si nu va merge la negocieri cu nicio propunere de prim-ministru".

Videanu le-a multumit celor 1.239.000 de romani care au votat ARD si a precizat ca partidele componente ale ARD "vor actiona in Parlament si vor apara statul de drept" adica "vor sta drepti si nu in genunchi in Parlament".

"Partidele componente ale ARD vor actiona in Parlament, vom apara statul de drept cu alte cuvinte vom sta drepti si nu vom sta in genunchi in Parlament in ideea de a apara aceste valori", a precizat Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.