Victor Ponta a declarat, marti, in prima sedinta BPN al PSD de dupa alegeri, la care a avut si presa acces, ca nu vor fi dati mai multi bani pentru bugetul Parlamentului anul viitor doar pentru ca sunt mai multi parlamentari, el indemnand la taierea salariilor si a sumelor forfetare.

"Toti parlamentarii nostri trebuie sa stie si va spun de pe acum, pentru domnul Zgonea, domnul Ilie Sarbu, sa anuntati secretarii generali ai celor doua Camere - anul viitor bugetul este identic cu cel din 2012. Nu-l marim pentru ca avem mai multi parlamentari, pentru ca lumea nu ar intelege acest lucru si ar fi absolut incorect", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

El a indemnat la taierea salariilor si a sumelor forfetare pentru viitorii parlamentari.

"Deci, cu aceiasi bani. Mai taiati salariile, mai taiati suma forfetara, mai taiati alte cheltuieli. Important e ca bani in plus nu sunt pentru Parlament anul viitor doar pentru ca sunt mai multi parlamentari. Si asa faptul ca avem mai multi parlamentari e un lucru rau. Daca dam si mai multi bani, chiar ca oamenii se vor intoarce impotriva Parlamentului", a spus Ponta.

In actuala legislatura au fost 471 de parlamentari, iar urmare a alegerilor de duminica se preconizeaza ca vor fi aproape 590 de senatori si deputati.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.