Dan Diaconescu nu intra in viitorul Parlament. Conform BEJ Gorj, Diaconescu a fost votat de 32,47% dintre alegatori.

Contracandidatul sau a fost insusi premierul Romaniei, Victor Ponta, care a obtinut 60,98% din voturi, scrie realitatea.net.

Aceste date se pare ca ar contrazice pe cele prezentate de Dan Diaconescu duminica seara. Proprietarul OTV a declarat ca ar fi obtinut la Targu Jiu 53,7% de voturi, in timp ce Victor Ponta ar fi obtinut numai 39,7%.

Victor Ponta, presedintele PSD, a precizat luni seara cati parlamentari va avea fiecare partid.

"Grupul PSD, care include si parlamentarii UNPR - noi de altfel vom si fuziona, cele doua partide - deci grupul social-democrat are 221 de parlamentari. Sunt foarte mandru pentru ca este cel mai bun rezultat obtinut de PSD. Grupul PNL va avea 147, care iarasi cred ca este cel mai bun rezultat din istoria PNL", a spus Ponta, citat de MEDIAFAX.

El a precizat ca Partidul Conservator isi va constitui un grup separat, cu 21 de mandate, iar UDMR va miza pe 27 de partamentari.

"ARD, nu stiu daca raman ca ARD, s-ar putea sa fie mai putini, dar cu totul sunt 80. PP-DD, din pacate, are 68 de parlamentari. Din fericire, Dan Diaconescu, contracandidatul meu, nu face parte dintre ei. Era o rusine ingrozitoare pentru orasul Targu Jiu ca un asemenea personaj sa fie parlamentar de Targu Jiu", a adaugat Ponta.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.