Vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu, a declarat ca, din punctul sau de vedere, inventarea Aliantei Romania Dreapta a fost o mare prostie.

"Cred ca e devreme pentru o analiza complexa. Fara a considera ca sunt sub imperiul emotiilor, cred ca astazi am dreptul sa spun ca a fost o mare prostie sa inventam o alianta cu niste partide care nu existau, iar in viata prostia se plateste", a declarat Boureanu, potrivit antena3.ro.

De asemenea, Boureanu a declarat ca USL trebuie lasata sa conduca tara.

"Vreau sa le multumesc celor 26% de huseni care m-au votat si tuturor romanilor care ne-au sustinut si le doresc putere sa treaca peste un an 2013 despre care, eu ca economist, cred ca va fi extrem de greu pentru Romania. Celorlalti le doresc sa reuseasca sa se bucure in 2013 de ce au ales. USL a castigat si trebuie lasata sa conduca tara. Doamne, ocroteste-i pe romani!", a mai adaugat vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.