Gigi Becali se poate mandri ca in ultimii trei ani a fost ales atat europarlamentar, cat si parlamentar.

Gigi Becali a fost ales deputat cu peste 50% din voturi in Colegiul 25 din Bucuresti.

Intrebat de ce a simtit nevoia sa candideze la alegerile parlamentare, dupa ce castigase deja un fotoliu de europarlamentar, Becali a explicat la Realitatea TV ca in Parlamentul European "nu se simtea util".

"Am demonstrat ca venirea mea in USL si PNL e benefica si aduce un plus daca facem un calcul matematic, in sondaje USL era la 54- 57%, acum e la 60%. Deci cu siguranta eu am adus USL un procent de 3-4%. Soacra mea de la Constanta spunea ca votau oamenii USL pentru ca eu eram in USL", a declarat Becali.

Becali a avut un mesaj si pentru Traian Basescu:

“E un mesaj pe care i-l transmit si cu care il rog din inima si sufletul meu: sa fie intelept, sa faca pace, sa termine cu comportamentul… sa ma scuze, dar e un comportament de mahala si de golan. Sa-si vada de treaba lui, ca nu o sa aiba sfarsit bun, nici Dumnezeu nu poate sa te ierte“.

El a precizat ca, dupa ce a fost ales in Parlamentul Romaniei, va renunta la functia de europarlamentar. “Renunt la 26.000 pe luna, renunt si la pensia de 5.000 pe luna si vin in Parlamentul Romaniei, la 1.000 de euro pe luna”, a spus Becali, precizand ca va ramane membru PNL si ca va discuta cu conducerea partidului despre o “absorbtie a PNG de catre PNL”, scrie cronicaromana.ro.

Citeste si: Alegeri parlamentare 2012. Primele rezultate oficiale: USL, victorie fara drept de apel


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.