Presedintele PSD, premierul Victor Ponta, a declarat, duminica seara, ca isi asuma responsabilitatea de a conduce in continuare Guvernul USL, iar partidele sa nominalizeze "oameni competenti" pentru a face parte din Executiv.

"Am vorbit cu domnul Crin Antonescu, cu domnul Daniel Constantin, i-am felicitat pentru victoria in colegiile lor si le-am confirmat faptul ca ceea ce am decis in cadrul congreselor partidelor noastre si ceea ce am propus romanilor in campania electorala ramane indiscutabil varianta pe care USL o sustine - imi asum responsabilitatea de a conduce in continuare guvernul USL si imi doresc ca in echipa guvernamentala toti si toate partidele componente sa nominalizeze acei oameni competenti si care pot sa puna umarul la un efort important in perioada urmatoare", a spus Ponta, potrivit MEDIAFAX.

Liderul PNL Crin Antonescu a spus, duminica seara, ca "nu mai este niciun dubiu ca premierul Romaniei va fi Victor Ponta".

"Il salut la Targu Jiu pe actualul si pe viitorul premier Victor Ponta. Nu mai este niciun dubiu: premierul Romaniei va fi Victor Ponta", a declarat Antonescu duminica seara, dupa anuntarea exit-poll-urilor, care arata ca USL a castigat alegerile parlamentare.

Citeste si: Ponta: Imi asum responsabilitatea de a conduce in continuare guvernul USL


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.