Europarlamentarul PSD, Catalin Ivan, il acuza pe Traian Basescu ca, prin declaratiile sale, a facut un "gest grav de tradare nationala".
"Am spus multe in aceasta campanie despre Traian Basescu, dar nu am spus ca e cel mai iresponsabil sef de stat din istoria nu numai a Romaniei, ci cred ca a mapamondului. E incredibil cum un personaj poate sa puna in pericol viitorul tarii, doar ca in timp ce se relaxa la Predeal s-a gandit sa faca si azi campanie pentru ARD. Niciodata drumul european al Romaniei nu a fost pus in discutie dupa Revolutia din 1989. Niciodata romanii nu au fost si nu vor trebui impartiti vreodata din partea unor oameni responsabili, ceea ce nu e cazul lui Traian Basescu, intre pro-europeni si anti-europeni", a declarat Ivan, potrivit realitatea.net.

"Iar ce face Traian Basescu cu declaratiile sale de azi e un gest grav de tradare nationala. Este evidenta strategia lui Traian Basescu de a arunca toata clasa politica intr-o noua criza. Nu ne asteptam ca de maine sau de azi sa se schimbe Traian Basescu, ne asteptam ca romanii sa vina la vot si sa voteze in numar cat mai mare", a mai adaugat liderul europarlamentarilor PSD.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.