Presedintele Traian Basescu a votat, duminica, impreuna cu sotia si fiica cea mica, mentionand ca a ales pentru continuitate spre Vest, ca a gasit drumul spre Bucuresti, din Predeal, ca fiind "acceptabil" si precizand ca cei care vor sa voteze o pot face, in ciuda conditiilor meteo.

Potrivit MEDIAFAX, el a sosit la sectia de votare din Liceul Xenopol in jurul orei 12.00, impreuna cu sotia sa, Maria, si cu fiica cea mica, Elena, fiind intampinat de un grup de sustinatori, care l-au aplaudat si i-au scandat numele.

Intrebat, dupa intrarea in liceu, in timp ce se indrepta spre sectia de vot, cum a fost drumul de intoarcere spre Bucuresti de la Predeal, Basescu a raspuns: "Acceptabil".

Dupa vot, Basescu a spus ca a votat pentru continuarea drumului Romaniei spre Vest si pentru ca sa fie clar ca ne indreptam spre Bruxelles, nu spre Moscova, si spre Washington, nu spre Beijing.

Presedintele a mentionat ca putem fi prieteni foarte buni cu Rusia si China, dar drumul Romaniei este spre UE si America.

Raspunzand unei intrebari, el a spus ca inca nu a primit inca de la sotie o lista de cumparaturi, astfel incat nu stie daca va merge sau nu la un supermarket.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.