Dan Diaconescu a votat, duminica dimineata, la sectia de votare 46 din Targu Jiu, unde s-a creat busculada, presedintele Biroului electoral cerand evacuarea jurnalistilor stransi in jurul candidatului PPDD pentru a permite si altor alegatori sa voteze.

Potrivit MEDIAFAX, peste 20 de jurnalisti, inclusiv cameramani si fotoreporteri, au intrat in sala de clasa a Scolii nr. 7 din Targu Jiu unde a votat Dan Diaconescu, creandu-se busculada.

Cativa alegatori veniti sa voteze le-au cerut celor din Biroul Electoral al sectiei de votare sa le permita acest lucru, astfel ca o politista care supravegheaza sectia le-a solicitat jurnalistilor sa paraseasca sala.

Candidatul PPDD la un post de senator in Gorj Tudor Barbu, care il insotea pe Diaconescu, le-a spus reprezentantilor sectiei ca aceeasi inghesuiala va fi si cand va vota Victor Ponta si ca "probabil acolo nimeni nu-i va scoate din sectie pe jurnalisti".

Dan Diaconescu a spus ca voteaza cu gandul la victorie si la anul 2014, el sustinand ca pana atunci vrea sa demonstreze ca este un bun prim-ministru pentru a putea candida si la Presedintie.

"Am votat pentru o schimbare totala, profunda a clasei politice romanesti, pentru disparitia ciocolilor, pentru intoarcerea romanilor care muncesc in strainatate, pentru crearea de noi locuri de munca chiar la noi in tara", a declarat Diaconescu.

El a mai spus ca la finalul mandatului sau de deputat de Targu Jiu alegatorii sai nu il vor mai regreta pe Nicolae Ceausescu, asa cum se intampla acum.

De asemenea, Diaconescu a anuntat ca duminica seara, dupa ora 21.00, va organiza o petrecere in oras pentru a-si sarbatori ziua de nastere.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.