Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, vineri, ca ARD "nu va propune mincinosi" pentru functia de prim-ministru.

Blaga a fost intrebat cum comenteaza lista vehiculata privind posibilii premieri propusi de ARD, printre acestia aflandu-se Vasile Blaga, Adriean Videanu, Mihai Razvan Ungureanu si Mihai Stanisoara.

"O vehiculati dumneavoastra, eu n-am vehiculat-o niciodata. Nici din alianta nu a vehiculat-o nimeni niciodata, spunem un lucru clar: nu vom propune mincinosi pentru functia de prim-ministru, oameni care sa nu fi demonstrat nimic in sapte luni de cand sunt la putere dar nu guverneaza, propunem oameni seriosi, oameni care au solutii pentru Romania, oameni care au experienta administrativa. Noi nu vom face, oricare dintre noi va fi desemnat la o adica, nu vom face din minciuna politica de stat cum face Ponta", a precizat Vasile Blaga, intr-o conferinta de presa, transmite MEDIAFAX.

Blaga, despre functia de premier: Sa fie sanatos Ponta daca declara ca Basescu il va nominaliza

El a mai spus ca in 9 decembrie romanii au de ales intre ARD care "a identificat problemele romanilor si a propus solutii" si USL "care a facut din minciuna politica de stat" si care "nu face decat sa ingroape Romania".

Citeste si: Lista ARD cu potentiali premieri. Blaga: Ma regasesc si eu pe ea


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.