Grupul parlamentar al PSD din Camera Deputatilor a decis, cu majoritate de voturi, aprobarea incuviintarii arestarii preventive a lui Ion Stan, a precizat, joi, liderului grupului, Marian Neacsu.

"Am avut o sedinta restransa a grupului. S-a luat act de materialele transmise - scrisoarea ministrului Justitiei, raportul Comisiei juridice - iar punctul de vedere al grupului va fi prezentat in sedinta de plen de miercuri. S-a votat, in majoritate, pentru incuviintarea cererii procurorilor DNA", a spus Neacsu, potrivit MEDIAFAX.

El a aratat ca o parte dintre colegii sai de grup au remarcat existenta unor "inadvertente" in referatul procurorilor de caz, dar a subliniat ca deputatii social-democrati nu au considerat ca acestea sunt de natura sa schimbe decizia luata de grup, care se bazeaza pe dorinta de a nu obstructiona mersul acestui proces.

"Ion Stan isi va dovedi in instanta nevinovatia. E si in postura de candidat si e foarte posibil sa primeasca un nou mandat. Miercuri va fi sedinta de plen. Nu stiu care va fi votul in plen", a mai spus Stan.

Citeste si: Ion Stan: Nu am de ce sa-mi dau demisia, pentru ca nu ma consider vinovat


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.