Mircea Diaconu si-a inaintat, marti, demisia din functia de senator la doua saptamani dupa ce CCR a admis sesizarea CSM privind punerea in executare de catre Senat a hotararii judecatoresti referitarea la incompatibilitatea sa.

"Va informam ca in cursul zilei de 4 decembrie 2012 domnul Mircea Diaconu, senator in circumscriptia electorala numarul 3 din judetul Arges, colegiul uninominal numarul 1, si-a inaintat demisia la cabinetul Presedintelui Senatului Romaniei", se arata intr-un comunicat al Directiei de presa a Senatului, potrivit realitatea.net.

Senatul a luat act, marti, de incetarea mandatului senatorului PNL Mircea Diaconu, in lipsa cvorumului de lucru, la sedinta participand aproximativ douazeci de parlamentari.

Curtea Constitutionala a Romaniei a admis, la 21 noiembrie, sesizarea Consiliului Superior al Magistraturii privind punerea in executare de catre Senat a hotararii judecatoresti referitoare la incompatibilitatea senatorului Mircea Diaconu.

Citeste si: Probleme in cazul Diaconu: "Incetarea mandatului lui Diaconu nu va aparea in MO"


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.