Europarlamentarul PSD Catalin Ivan i-a cerut presedintelui Traian Basescu, in numele USL, sa comunice adresa de e-mail la care sa-i fie transmise zilnic punctajele cu mesajele politice ale USL, astfel incat acesta sa-si pregateasca mai bine iesirile publice.

"Presedintele nimanui, Traian Basescu, a fluturat niste punctaje ale USL, niste mesaje pe care noi le dadeam in campanie. Ii solicitam sa ne transmita adresa domniei sale de e-mail pentru ca de acum inainte sa-i putem atasa zilnic mesajele pe care echipa de comunicare le pregateste pentru toti membrii USL. Nu este necesar sa se cheltuie din banii publici sau sa foloseasca metode oculte pentru a obtine acest material. El este unul public cu mesaje destinate a fi facute publice, in acord cu ideile si valorile pe care le sustinem", a spus Ivan, potrivit MEDIAFAX.

Europarlamentarul a precizat ca mesajele USL ar urma sa-i fie transmise zilnic sefului statului pentru a-si putea pregati iesirile publice.

"Pentru Traian Basescu daca s-ar putea sa nu organizam alegeri niciodata ar fi foarte bine (...) ARD inseamna Traian Basescu, iar Traian Basescu trebuie sa dispara de pe scena politica", a mai spus Ivan.

Presedintele Basescu sustinut, luni seara, o conferinta de presa in care a spus ca unul dintre subiecte il reprezinta reactia la "minciunile" celor de la USL, mentionand ca acestia se folosesc de el in campanie.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.