Alianta Romania Dreapta solicita Ministerul Administratiei si Internelor sa dezvaluie numarul cetatenilor cu drept de vot pentru alegerile parlamentare din 9 decembrie.

"Cerem MAI sa comunice oficial numarul alegatorilor cu drept de vot pentru alegerile din 9 decembrie. Incepand cu 3 iulie, timp de doua luni, USL a mintit declansand o criza politica si economica grava, insistand ca numarul alegatorilor de pe listele electorale permanente trebuie scazut cu cateva milioane. Pe langa efectele grave asupra economiei, s-au cheltuit bani publici pentru un mini-recensamant fabricat pe picior. USL a abandonat tema recensamantului din luna septembrie. Aceasta e dovada campaniei mincinoase cu care USL a intoxicat milioane de romani", a declarat vicepresedintele PDL, Cristian Boureanu.

De asemenea, potrivit evz.ro, Boureanu a afirmat ca USL incearca sa pregateasca si, ulterior, "sa legitimeze fraudarea" alegerilor.

"Sondajele mincinoase promovate pe televiziunile de partid si de stat ale USL incearca sa pregateasca si, ulterior, sa legitimeze fraudarea alegerilor dupa schema folosita de USL la toate scrutinurile din ultimii patru ani, cand au avut sondaje care au dat si erori de pana in 10%", a mai adaugat vicepresdintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.