Premierul Victor Ponta a comentat luni acuzatiile de plagiat aduse Ecaterinei Andronescu, scrie mediafax.ro.

Premierul Victor Ponta a declarat, luni, comentand acuzatiile de plagiat aduse ministrului Educatiei, Ecaterina Andronescu, ca aceasta este unul dintre cei mai respectati profesori din tara

Ponta a tinut sa le arate celor de la PDL ca nu vor castiga alegerile vorbind despre lucruri "care nu ii intereseaza pe romani".

"Dumneavoastra chiar credeti ca PDL va castiga alegerile in felul asta? Eu nu stiu ce au in minte, sincer. Vorbesc de niste lucruri care nu intereseaza pe oameni in mod direct. In rest, doamna Andronescu e unul din cei mai respectati profesori din aceasta tara. Ca dumneavoastra la B1 sau PDL o certati, si ce? Asta e", a spus Ponta.

Contactata joi, Ecaterina Adronescu a calificat drept impardonabile acuzatiile aduse impotriva ei de ziarul nemtesc Frankfurter Allgemeine Zeitung.

”Nu am plagiat niciodata in viata mea. Este absolut impardonabil. O sa dau toate explicatiile printr-un comunicat”, a spus ministrul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.