Victor Ponta a anuntat cine era "surpriza" pregatita inca de aseara cand s-a lansat un teasing pe blogul premierului.

Cristian Botan este un tanar in varsta de 25 de ani care in urma cu doua luni a trimis o scrisoare deschisa guvernului, reclamand faptul ca nu exista transparenta in procesul angajarilor la stat.

Mai mult, Botan este omul din spatele site-ului PublicJob.ro, proiect lansat in luna martie dupa o investitie de doar 500 de euro care reuneste toate posturile vacante scoase la concurs de institutiile publice si care au fost publicate in Monitorul Oficial.

"Am anuntat pe blog, ieri, aceasta numire, fara sa am cea mai mica intentie de a politiza in vreun fel demersul. Am vazut prin presa ca deja s-a format si o bursa a zvonurilor, dar si interventii politice destul de inoportune. Eu vad anuntul de astazi ca pe o veste a normalitatii, fara nimic politic in ea. Am ales un mod mai atipic de a-l anunta pentru ca, in Romania lui 2012, normalitatea are nevoie de ceva senzational pentru a fi bagata in seama", scrie Victor Ponta pe blogul sau.

Ponta a precizat ca proiectul publicjob.ro va beneficia de acum incolo de sustinere din partea institutiilor statului.

"Pentru inceput, vom prelua site-ul sau ca pagina oficiala de anunturi privind posturile publice. Ulterior, vom veni cu o dezvoltare interesanta si pe zona legislativa. Iar Cristian Botan, tanarul despre care v-am vorbit, va face parte din echipa care va avea aceasta misiune! Asa cum v-am spus, sunt convins ca va atrage atentia si va va inspira pe multi dintre voi", a concluzionat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.