Seful peremistilor, Vadim Tudor, a anuntat ieri ca PRM va contesta legea privind bugetul pentru anul 2006 la Curtea Constitutionala, deoarece aceasta ar fi fost adoptata fara ca in Parlament sa existe cvorumul necesar. Tribunul a sustinut ca bugetul pentru anul 2006 ar fi ilegal, el criticand "maniera brutala si ilegala in care acest document a fost adoptat, "in cateva minute", in absenta opozitiei si "pe fondul unei lipse cronice de cvorum".

Potrivit lui Vadim, in momentul votarii bugetului, din sala de sedinta ar fi lipsit "cel putin 25 de oameni" pentru ca votul sa fie considerat valabil. El mai a aratat ca "s-a mintit fara jena" in ceea ce priveste rezultatul votului inregistrat. "E de datoria lor sa isi voteze bugetul. Nicaieri nu scrie ca Opozitia este datoare sa voteze un buget unde a depus sute de amendamente care nu au fost luate in considerare", a fost de parere el.

Ziua

Sursa: ZiuaTe-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.