Premierul Victor Ponta a raspuns vineri la Arad unei intrebari referitoare la diverse jigniri pe care i le-ar fi adresat presedintele Traian Basescu.

Victor Ponta a fost intrebat, intr-o conferinta de presa sustinuta la sediul PSD Arad, cum comenteaza jignirile care ii sunt aduse de Traian Basescu, transmite corespondentul MEDIAFAX.

"Daca - asa cum e din ce in ce mai probabil - USL va avea majoritate absoluta, Basescu o sa inghita si porci si pisici si caini si toate animalele o sa le inghita, ca la cat a inghitit dansul pana acum nu mai conteaza. Restul, ca ne jigneste pe toti, ii jigneste pe cei care voteaza, si asta nu e decat un lucru foarte bun pentru noi", a spus premierul.

Ponta participa, la Arad, impreuna cu co-presedintii USL Crin Antonescu si Daniel Constantin, dar si alti lideri ai Uniunii, la un miting electoral la care sunt prezente cateva mii de persoane.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.