Premierul Victor Ponta a fost intrebat vineri la Timisoara la ce intrecere sportiva si-ar provoca adversarii politici.

Intrebat, vineri, intr-o conferinta de presa la Timisoara, la ce intrecere sportiva si-ar lua adversarii, premierul Victor Ponta a raspuns: "La ce intrecere sa il iau pe domnul Blaga, la sumo? La ce pot sa il iau?"

"Vreau sa va spun ca domnul Blaga e buldog, eu sunt pisic, sa decida domnul Basescu la ce intrecere sa ne luam", a spus Ponta, potrivit rtv.net.

Tot vineri, premierul Victor Ponta l-a intrebat pe liderul PNL, Crin Antonescu, in drum spre sala unde are loc mitingul electoral al USL de la Timisoara, daca dupa manifestare vor manca la McDonald's, spunand apoi corespondentului MEDIAFAX ca sotia lui, Daciana, nu trebuie sa auda ca mananca nesanatos.

"In drum spre Arad ne oprim la Mc sa mancam, vrei sa mananci de la Mc?", l-a intrebat Ponta pe Antonescu.

Liderul PNL a raspuns: "Nu stiu, vrei sa mancam acolo?".

Intrebat de corespondentul MEDIAFAX daca se va opri, alaturi de Crin Antonescu, la McDonald's, pentru pranz, Victor Ponta a afirmat: "Aoleu, nu o sa va spun asta niciodata ca ma aude Daciana (Sarbu, sotia lui - n.r.) ca mananc nesanatos".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.