Vicepresedintele PDL Cristian Boureanu a declarat, joi, ca fostul deputat Alin Trasculescu este de drept exclus din PDL, fiind arestat.

"Vom aplica statutul si legea. In situatia arestarii, domnul Trasculescu este de drept exclus din PDL", a precizat Cristian Boureanu intr-o conferinta de presa, raspunzand unei intrebari, transmite MEDIAFAX.

Fostul deputat Alin Trasculescu, acuzat ca ar fi pretins 200.000 de euro pentru a interveni pe langa autoritatile vrancene sa atribuie contracte de investitii unor societati, a fost arestat, a decis, joi, Tribunalul Bucuresti, care a admis cererea in acest sens formulata de procurorii anticoruptie.

Tribunalul Bucuresti a judecat, joi, cererea Directiei Nationale Anticoruptie de inlocuire a masurii preventive a lui Trasculescu, respectiv a interdictiei de a parasi tara pe perioada cercetarilor cu cea de arest preventiv.

Instanta a admis solicitarea procurorilor, astfel ca fostul deputat va fi cercetat in stare de arest.

Potrivit deciziei instantei, masura arestarii preventive pentru 29 de zile se va lua din momentul incarcerarii fostului deputat.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.