Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a declarat ca singura realizare a lui Victor Ponta in sase luni de guvernare este ca a reusit "sa il adoarma" pe presedintele PNL, Crin Antonescu.

"Dupa sase luni de promisiuni, Victor Ponta se poate mandri in sfarsit cu o realizare. Singura realizare a lui Victor Ponta este ca a reusit sa il adoarma pe Crin Antonescu, nu ca domnul Antonescu ar fi avut ceva impotriva. Asta s-a intamplat la Iasi, in unul din mitingurile la care Victor Ponta vinde minciuni pe orice tema. Domnul Ponta este de fapt cel mai bun agent de vanzari de minciuni cu amanuntul catre romani", a declarat Ungureanu, potrivit realitatea.net.

[VIDEO] Mos Ene pe la genele lui Antonescu: Liderul PNL a atipit in timpul discursului lui Ponta

De asemenea, purtatorul de cuvant al ARD a afirmat ca premierul are o echipa speciala de "producatori de minciuni", iar cea mai "grosolana" minciuna a lui Ponta spune ca "romanii nu trebuie sa fie slugile Europei".

"Cea mai grosolana minciuna a lui Victor Ponta spune asa: romanii nu trebuie sa fie slugile Europei, romanii trebuie sa fie demni si sa apere interesul national fata de UE. Cu alte cuvinte Victor Ponta ii crede pe romani atat de prosti, incat nu stiu ca Romania este membra a UE si nu sub ocupatia UE. Din Europa nu vin tancuri, ci fondurile pe care Victor Ponta le omoara inainte sa ajunga in sate, la fermieri, la intreprinderile din sectorul privat (...)", a mai adaugat Ungureanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.