Europarlamentarul Monica Macovei a declarat, duminica, intr-o declaratie de presa, ca Parlamentul European nu are o Comisie de Etica care sa o cerceteze pentru ca "a mintit", asa cum "fabuleaza" europarlamentarul PSD Catalin Ivan.

"Catalin Ivan fabuleaza si intoxica presa cu informatii false. In incercarea de a acoperi haosul creat de dezastruoasa guvernare Ponta, se vede ca singura strategie electorala ramasa pentru UsL este minciuna, dezinformarea si defaimarea. Responsabil cu promovarea acestora este europarlamentarul Catalin Ivan", a declarat Macovei, potrivit realitatea.net.

Europarlamentarul PDL a afirmat ca nu exista o Comisie de Etica a Parlamentului European, asa cum a spus Ivan.

"Europarlamentarul PSD Catalin Ivan a fost citat recent de presa finantata de Voiculescu ca as fi cercetata de "Comisia de Etica a Parlamentului European" pe motiv ca am "mintit si dezinformat". Vorbind despre aceasta ancheta, Catalin Ivan a afirmat: "Din pacate pentru viitorul Romaniei, deoarece este la prima abatere, probabil va scapa usor, nu va fi suspendata din Parlament, desi, personal, mi-as dori mult acest lucru", a prezizat Macovei.

"O astfel de Comisie de Etica, cum fabuleaza Catalin Ivan, nu exista in Parlamentul European. Daca europarlamentarul Catalin Ivan, care este de 3 ani in Parlamentul European, nu stie asta, inseamna ca a stat degeaba acolo. In loc sa lucreze si sa faca ceva constructiv pentru Romania si Europa in Parlamentul European, Catalin Ivan se ocupa cu minciuna, dezinformarea si defaimarea. De partea cealalta, faptul ca presa subjugata USL prezinta opiniei publice astfel de minciuni si inventii ale europarlamentarului Catalin Ivan ca adevaruri denota lipsa de profesionalism si desconsiderare pentru adevar. Nu se putea verifica cel putin daca Parlamentul European are o Comisie de etica?", a mai adaugat Macovei.

"Prin aceste actiuni, USL ii minte si tradeaza pe romani si incalca regulile Uniunii Europene mutand disputa politica interna, plina de minciuni, in Parlamentul European. Liderii USL se discrediteaza pe ei, dar mai grav este ca discrediteaza Romania, pe care in momentul de fata o conduc. Minciunile si dezinformarea liderilor USL, alaturi de mesajele repetate anti-europene nu fac decat sa izoleze Romania pe plan extern", a concluzionat europarlamentarul PDL.

Citeste si:
Claudiu Năsui face dezvăluiri șocante despre 9 membri PNL
Năsui, dezvăluiri șocante...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.