Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, ca atat Relu Fenechiu, cat si Varujan Vosganian vor face parte din viitorul guvern.

Potrivit realitatea.net, intrebat de ce i s-a adresat lui Fenechiu cu titlul de ministru, Antonescu a raspuns: "In primul rand in Romania, iarasi o asemanare cu Franta, exista cultura de a te adresa fie si neoficial, dar si oficial, cuiva care a detinut o functie importanta si nu o mai detine, cu titulatura ca si cum ar fi activa, cu alte cuvinte, nu spui domnule fost presedinte sau domnule fost prim-ministru si li se spune in continuare, domnule presedinte Iliescu, domnule prim-ministru Tariceanu, cand te adresezi. Poate ar trebui sa facem si exercitiul invers, adica de anticipatie, de aceea m-am adresat domnului Fenechiu cu ministru", a declarat liderul PNL.

De asemenea, Antonescu a afirmat ca Relu Fenechiu si Varujan Vosganian vor detine functii de ministri in viitorul Cabinet Ponta.

"Eu am vorbit foarte serios si sigur, cu precizarea ca nu sunt singurul care decide in aceasta chestiune. Eu, ca presedinte al PNL, am determinarea de a propune in forurile partidului, partenerilor nostri, primului ministru, sigur noi construim toate aceste lucruri impreuna, dar socotesc ca domnul Fenechiu si domnul Vosganian pot fi doi ministri foarte buni. Despre portofolii nu o sa discutam pentru ca asta este o chiar o constructie comuna, nu am sa vorbesc eu inainte despre structura pe care o va avea noul Guvern, nu am sa vorbesc eu inaintea primului ministru pentru ca nu este normal. Faceti si dvs un efort de imaginatie sa va ganditi unde".


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.