Purtatorul de cuvant al ARD, Traian Ungureanu, a apreciat, vineri, ca presedintele PNL, Crin Antonescu, face declaratii antiliberale, referindu-se la afirmatia potrivit careia Calin Popescu Tariceanu va fi exclus din partid daca va fi desemnat premier de catre presedintele Traian Basescu.

Potrivit MEDIAFAX, Ungureanu a sustinut, la o conferinta de presa, ca exista o deosebire intre Calin Popescu Tariceanu care este "un liberal vechi" si Crin Antonescu - "un demagog care nu s-a trezit".

"Constat ca domnul Antonescu si-a pus propriul partid intr-o stare de conflict intern si in esenta ataca PNL de pe pozitii antiliberale", a spus Ungureanu.

Antonescu: Daca Tariceanu este desemnat premier, il excludem din partid si suspendam presedintele

El a spus ca e vorba de tratamentul pe care Antonescu il rezerva lui Calin Popescu Tariceanu dat fiind faptul ca Antonescu are un singur favorit pentru functia de prim-ministru, pe Victor Ponta.

"Domnul Antonescu il prefera pe Ponta lui Calin Popescu Tariceanu, pe Voiculescu lui Chiliman si pe Becali lui IC Bratianu si astazi lui Neagu Djuvara. In ansamblu, Antonescu prefera USL Partidului National Liberal. Toate pentru domnul Antonescu vrea sa fie presedinte", a adaugat Ungureanu.

Citeste si: Antonescu: Cel tarziu in 2014, sper sa ajung presedinte


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.