Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, a declarat, miercuri, ca il va da in jdecata pe Victor Ponta pentru "prejudiciile pe care le-a adus statului roman".

"Am luat decizia sa-l dau in judecata pe candidatul Ponta pentru prejudiciile pe care le-a adus statului roman, pentru blocajele pe care le-a produs in economia romaneasca, pentru prigonirea pe care a pornit-o impotriva investitorilor din Romania, pentru incalcarea tratatului de aderare a Romaniei la UE. De ce pentru tratat? Pentru ca planurile noastre de dezvoltare sunt angajamente ale acestui tratat, pe care suntem obligati sa-l respectam", a declarat Boagiu, potrivit realitatea.net.

De asemenea, fostul ministrul al Transporturilor ii cere premierului sa afirme public daca "orientarea sa este europeana".

"Ii cer public candidatului Victor Ponta sa ne spuna daca orientarea sa este europeana si sa si-o asume inainte de 9 decembrie, ii cer public sa ne spuna daca are o alta orientare, pe care sa si-o asume inainte de 9 decembrie, nu sa ne faca ceva, ce ne pregateste pana la urma, sa ne scoata din Europa", a mai adaugat Boagiu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.