Traian Basescu a declarat, miercuri, la plecarea spre Bruxelles, ca nu exclude posibilitatea ca la acest Consiliu European sa nu se ajunga la o solutie pe bugetul UE.

"Nu exclud posibilitatea ca la acest Consiliu sa nu ajungem la o solutie, dar parerea mea e ca toti vor sa ajungem la o solutie. Lucrurile trebuiesc negociate. Toti spun ca suntem intr-o solutie dificila de negociere. Nu contest acest lucru. Stiu ca sunt aprecieri ca am avut derapaje, ca avem o absorbtie redusa. Nu vreau sa introducem citiri diferite ale utilizarii fondurilor de coeziune", a declarat Basescu, potrivit realitatea.net.

Din delegatia presedintelui fac parte ministrul Afacerilor Europene, Leonard Orban, secretarul de stat in Ministerul Finantelor Gheorghe Gherghina, secretarul de stat in Ministerul Agriculturii Achim Irimescu, consilierul de stat al premierului Luminita Odobescu, directorul general in MAE Ioana Bivolaru si Catalina Constantin, director general in MAEur.

De asemenea, presedintele este insotit de consilierii Cristian Diaconescu, Bogdan Manoiu, Bogdan Dragoi si de purtatorul de cuvant Bogdan Oprea.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.