Presedintele interimar al PDL Bucuresti, Adriean Videanu, a declarat ca, prin "criza politica electorala" pe care o promoveaza, Guvernul Ponta este "la un pas" de a scoate Romania din Uniunea Europeana.

"Actiunile USL din ultima perioada nu pot duce decat la izolarea si apoi la iesirea Romaniei din UE. De aceea, cerem public primului ministru, Ponta, co-presedintelui USL Crin Antonescu sa ne spuna clar ce vor cu Romania. O vor in UE, sau vor Romania in afara UE? Cred ca acest raspuns trebuie sa il dea romanilor pentru ca prin pozitiile pe care le au nu fac nimic altceva decat sa puna in pericol aspiratiile europene a milioane de romani", a declarat Videanu, potrivit realitatea.net.

"Victor Ponta condamna Romania la izolare in UE. Guvernarea USL a bagat Romania intr-o criza politica uriasa care ii poate costa pe romani libertatea lor de a trai si a munci in UE. Practic, guvernarea Ponta, prin noua criza politica electorala pe care o promoveaza de sase luni de guvernare, este la un pas de a scoate fortat Romania din UE", a mai adaugat liderul PDL Bucuresti.

De asemenea, Videanu a afirmat ca gradul de absorbtie al fondurilor europene este sub 10%, nu 20% cum a declarat premierul Victor Ponta.

"Am vazut atitudinea domnului Ponta, absolut iresponsabila prin care indeamna ministrii sa minta UE. Domnule Ponta, nu ii puteti minti pe cei de la UE pentru ca ei au datele, iar daca dumneavoastra nu le aveti vi le punem noi la dispozitie. Ati anuntat ca gradul de absorbtie al fondurilor europene este de peste 20% si aveti un document de pozitie al CE din data de 5 noiembrie 2012 care spune foarte clar ca rata de absorbtie la nivelul Romaniei este una foarte redusa, sub 10% (...). Evident ca domnul Ponta vrea sa castige votul romanilor mintindu-i permanent de sase luni de zile", a mai adaugat Adriean Videanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.