Liderul grupului PDL din Camera Deputatilor, Mircea Toader, a declarat, marti, ca senatorii si deputatii partidului nu vor participa la discursul din Parlament al premierului Ponta.
"Nu vom participa la acest simulacru de democratie. In conditiile in care acest Birou Permanent solicita ca premierul sa aiba un punct de vedere la ceea ce ar trebui sa se produca la Bruxelles, ni se pare fara niciun fel de logica deoarece daca doreau o dezbatere, si era nevoie de o dezbatere foarte corecta, trebuia facuta cu mai mult timp inainte, iar in Parlament pentru a asculta un discurs e suficient sa mearga la televizor cum merge in fiecare zi. In Parlament nu suntem ca o formalitate de a asculta o informare a premierului, dupa care bifata in campanie ca o activitate foarte importanta a lui Victor Ponta", a declarat Toader, potrivit realitatea.net.

Citeste si: Problema dreptului de veto: Ponta vorbeste in fata parlamentarilor la ora 13:00


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.