Victor Ponta a solicitat tuturor ministrilor sa fie prezenti in plenul Parlamentului la momentul in care va transmite parlamentarilor punctul de vedere al Guvernului referitor la interesele si strategia Romaniei in cadrul negocierilor privind cadrul financiar multianual al UE 2014-2020.

"Anul 2014 este un orizont mult peste disputele actuale de campanie electorala, dar cred ca ce se intampla dupa 2014 si pana in 2020, atat cu fondurile pe care le vom primi pentru politica agricola comuna, cat si cele pentru coeziune influenteaza viata fiecarui cetatean roman (...) Vreau sa amintiti de fiecare data ca Romania a cerut mai mult chiar decat a fost trecut in propunerea Comisiei Europene, dar propunerea, sustinuta si de Parlamentul European, este una corecta", a spus Ponta ministrilor, la inceputul sedintei de marti a Guvernului, transmite MEDIAFAX.

El a reluat ideea ca, in 2014, data de la care este calculat bugetul din partea UE, presedintele Traian Basescu se va afla la pensie.

Citeste si: Problema dreptului de veto: Ponta vorbeste in fata parlamentarilor la ora 13:00


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.