Prin intermediul unei rezolutii adoptate luni, USL sustine ca presedintele Traian Basescu trebuie sa inteleaga si sa accepte responsabilitatea pe care si-a asumat-o prin prezenta sa la Consiliul European.
"USL sustine propunerile formulate pentru viitorul exercitiu bugetar al UE de catre presedintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barroso, precum si de presedintele Parlamentului European, Martin Schulz. USL considera ca Presedintele Romaniei trebuie sa apere interesul tarii noastre la Consiliul European, sustinand aceasta propunere venita dinspre Comisia Europeana si Parlamentul European, si il asigura de intreg sprijinul majoritatii parlamentare a USL in acest sens", se arata in rezolutia adoptata de USL, potrivit realitatea.net.

"Presedintele Romaniei trebuie sa inteleaga si sa accepte responsabilitatea pe care si-a asumat-o prin prezenta sa la Consiliul European. Romania este indreptatita sa primeasca un buget mai consistent, iar Presedintele Romaniei are raspunderea de a se lupta pentru acest lucru si de a nu fi de acord cu diminuarea bugetului pentru Romania", se mai arata in textul rezolutiei.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.