Presedintele PDL, Vasile Blaga, a cerut, luni, demisia ministrului Culturii, Puiu Hasotti, dupa ce acesta a participat, duminica, la un miting de sustinere a primarului orasului Navodari, arestat de DNA pentru dare de mita.

"In fiecare zi, Ponta si Antonescu ataca institutiile statului, pe primul loc este justitia. In ce tara un membru al Guvernului conduce un comando pentru eliberarea unui acuzat de coruptie? Cerem premierului Ponta sa il scoata din Guvern pe Hasotti. Prin participarea unui membru al Guvernului la acel miting, USL vrea sa transmita membrilor sai ca sunt deasupra legii", a declarat Blaga, potrivit realitatea.net.

Duminica, mai multi locuitori ai orasului Navodari au iesit in strada pentru a cere eliberarea primarului Nicolae Matei. Printre participantii la miting s-a numarat si ministrul Culturii, Puiu Hasotti.

"Nu a facut niciun fel de delict care sa necesite judecarea lui in stare de arest, arestarea lui pe o perioada lunga. El trebuie cercetat in stare de libertate", a declarat Hasotti.

Citeste si: Primarul din Navodari, arestat preventiv pentru dare de mita


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.