Presedintele PDL Bistrita-Nasaud, Ioan Oltean, a declarat, luni, ca USL vrea sa devina "un partid-stat", iar Victor Ponta "un fel de Nicolae Ceausescu".

Potrivit realitatea.net, reactia lui Oltean vine dupa ce, sambata, la lansarea candidatilor USL Bistrita-Nasaud, liderul judetean al PSD, Emil Radu Moldovan, a declarat: "E timpul sa taiem raul de la radacina, sa starpim raul la el acasa. Ioan Oltean este un exponent al raului la nivel national".

"Aceasta este o afirmatie care dovedeste o maxima «atentie» a USL pentru democratie. Sa dispara persoanele si partidele care sunt in opozitie. Pentru prima oara, cel care a promovat o asemenea democratie originala a fost Adrian Nastase care, in 2003, la Snagov, a spus ca trebuie sa distruga PD. Iata ca cel care ii calca pe urme, micul Titulescu, cel descoperit de Adrian Nastase, vrea sa ii preia opera si sa i-o desavarseasca. Aceasta e democratia USL-ista: sa dispara oamenii politici care nu sunt de acord cu ei si care promoveaza o politica de alta natura, sa dispara partidele politice care sunt in opozitie prin programe, principii si ideologie. Este inadmisibil", a declarat Olteanu.

De asemenea, liderul PDL a vorbit si despre afirmatiile lui Ponta de la acelasi eveniment, potrivit carora este foarte important ca USL sa obtina toate cele sase fotolii de parlamentar in municipiul Bistrita.

"Sigur ca este foarte important pentru USL ca, in 9 decembrie, sa fie 450 de parlamentari USL. Inteleg ca acesta este obiectivul USL. Asta inseamna democratia promovata de USL. Iata ca suntem in fata unui nou lider politic care vrea sa revenim la statul totalitar, sa revenim la imaginea unui stat care controleaza totul. Asta vrea USL, sa devina un partid-stat, un partid comunist, iar Victor Ponta un fel de Nicolae Ceausescu", a mai adaugat Olteanu.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.