Victor Ponta a transmis o solicitare conducerii Senatului de a se adresa marti plenului celor doua Camere ale Parlamentului, una dintre teme fiind legata de pozitia Romaniei in cadrul discutiilor la nivelul Consiliului European privind bugetul UE, au declarat surse parlamentare.

De asemenea, potrivit MEDIAFAX, convocarea plenului celor doua Camere va fi decisa luni seara, in cadrul unei sedinte a Birourilor Permanente reunite ale Camerei Deputatilor si Senatului, convocata pentru ora 19.00.

In cadrul sedintei ar urma sa fie adoptata o pozitie a Parlamentului legata de mandatul participarii la Consiliul European, conform acelorasi surse.

Presedintele Senatului, Crin Antonescu, a declarat, luni, ca tema reprezentarii Romaniei la Consiliul European poate face obiectul unei dezbateri parlamentare, el aratand ca USL examineaza posibilitatea de a convoca marti o sedinta de plen reunit pe acest subiect.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.