Victor Ponta a declarat, luni, ca Traian Basescu se duce la Bruxelles pentru ca are datorii de platit celor de la PPE, nu pentru a apara interesele romanilor.
"Presedintele Traian Basescu e iresponsabil, nimic nu este mai antieuropean si mai iresponsabil decat din motive de campanie electorala sa strigi peste tot ca tara pe care o conduci nu este stat de drept (...) Haideti sa-l lasam pe domnul presedinte Traian Basescu in pace sa-si vada de treaba domniei sale la Bruxelles. Domnul Basescu sa mai lase campania din tara pentru ca vad ca e foarte prins cu campania electorala sa-i ajute pe cei de la PDL", a declarat Victor Ponta, potrivit realitatea.net.

"N-am avut nicio problema cu DNA si ANI, e foarte bine ca avem DNA si ANI si libertati fundamentale, dar Politica Agricola Comuna si Politica de coeziune sunt fundamente ale UE. Nu se poate sa mearga Traian Basescu la Bruxelles sa spuna 'Nu ma intereseaza ca Romania nu mai primeste bani pentru PAC si coeziune, ma intereseaza sa nu-i supar eu pe cei care m-au ajutat in vara sa raman presedinte, impotriva a 7,4 milioane de romani'. Ca in final despre asta e vorba. De ce nu m-a lasat domnul Basescu sa merg la Bruxelles? El are de platit datorii acolo. Or noi ii cerem sa se gandeasca la Romania, nu la scaunul lui si la datoriile lui de acolo", a mai adaugat premierul.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.