Presedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, vineri, la lansarea candidatilor USL din Cluj, ca adversarilor politici ai Uniunii nu le-au mai ramas decat "minciunile" si "amintirile lautaresti".

"Lor, adversarilor nostri politici, le-au mai ramas minciunile de zi cu zi, calomniile de zi cu zi si amintirile lautaresti, aparute mai nou. Noi avem de luptat nu cu ei, noi trebuie sa ne organizam, noi trebuie sa-i convingem pe toti compatriotii nostri ca avem ceva de oferit si de construit impreuna, dar lupta noastra este cu viitorul, provocarea noastra este ca dupa multi ani, dupa multe decenii sa putem incepe construirea unui proiect national", a sustinut liderul PNL in fata militantilor USL reuniti la Cluj pentru lansarea candidatilor la parlamentare, transmite MEDIAFAX.

Antonescu a mai sustinut ca reprezentantii USL au doua secrete pe care nu le stiu nici Mihai Razvan Ungureanu, Traian Ungureanu sau Traian Basescu: "legatura cu oamenii reali, cu oamenii in suferinta, cu oamenii care vor sa munceasca" si "unitatea si increderea" intre liberali, pesedisti si conservatori.

Mihai Razvan Ungureanu a declarat, intr-un interviu pentru "Kamikaze", ca in liceu a cantat intr-o formatie "un fel de rock saltaret". El a relatat ca apoi a ajuns sa cante la nunti si restaurante.

"Nu cu formatia, ci cu un om pe care l-am apreciat enorm, Petrica Mandache, rom, instrumentist, cel mai slab om pe care l-am vazut in viata mea, slab si tuciuriu, atat de slab incat ii vedeai oasele, pur si simplu. Avea niste maini insa absolut fermecate, pe ce punea mana se transforma in instrument. De la el am invatat tehnici de bas, iar odata, pe un pian usor dezacordat, l-am auzit atacand Simfonia a doua de Rahmaninov. De la nunti castigam cateva sute de lei. Trebuia sa am grija sa nu afle parintii, dar aveam bani de buzunar. Cantam din repertoriul Azur, «Se marita Mona mea», «Cenusareasa», acelea erau deliciul, ca nu mergeam sa cant Beatles", a relatat Ungureanu.

Citeste si:
Crin Antonescu, despre amnistie: Nu cred ca se va da. Daca se da...
Crin Antonescu, despre...

Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.