Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu a declarat ca, daca presedintele Traian Basescu va fi suspendat din nou, crede ca Statele Unite nu va mai mentine Parteneriatul Strategic.
"Eu cred ca daca se mai produce o suspendare si nu exagerez, pentru ca stiu care e atmosfera la Bruxelles si la Washington, si o stiu si cei din USL, eu nu cred ca SUA va mai mentine Parteneriatul Strategic. In ziua in care Parlamentul il suspenda pe presedinte, e probabil ca SUA sa aiba o pozitie foarte transanta in privinta Parteneriatului strategic, iar Uniunea Europeana, foarte probabil, ne va suspenda dreptul de vot, ceea ce e o catastrofa, practic esti scos in momentul ala din UE. Teoretic esti acolo, dar nu mai contezi cand nu ai drept de vot", a declarat Sebastian Lazaroiu, potrivit realitatea.net.

"Eu as putea sa bag mana in foc ca asta se va intampla in ziua in care Parlamentul ar mai face o noua suspendare. Dupa-aia, Dumnezeu cu mila, suntem o tara din Asia, nu mai suntem o tara europeana, nici nu imi mai dau seama ce miza ar avea presedintele sau alti lideri politici care mai raman responsabili", a mai adaugat consilierul prezidential.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.