Autoritatea Electorala Permanenta lanseaza oficial, joi, o campanie de promovare a prezentei la vot pentru tineri, intitulata "Da un refresh la faza gen voteaza", scopul fiind constientizarea importantei implicarii in procesul de votare.

AEP precizeaza ca lansarea campaniei are loc joi la ora 14.00 la libraria Carturesti din strada Pictor Arthur Verona nr.13-15.

Campania este intitulata "Da un refresh la faza gen voteaza" si se adreseaza in mod special tinerilor, cu intentia de a constientiza importanta implicarii "in acest proces democratic".

"Intr-o serie de patru clipuri tehnice vom prezenta alegatorilor toate informatiile relevante referitoare la procedura de vot. Aceasta campanie vine in continuarea demersurilor facute de Autoritatea Electorala Permanenta in ultimii ani in vederea constientizarii de catre generatia tanara a importantei votului. In acest sens, Autoritatea Electorala Permanenta a dezvoltat site-ul primulvot.ro si a realizat o serie de intalniri cu tinerii in medii liceale din Bucuresti si din restul tarii. Speram ca, prin acest demers, electoratul sa fie corect informat cu privire la acest proces extrem de important", se arata intr-un comunicat AEP remis miercuri agentiei MEDIAFAX.

Ce parere aveti despre perceptia AEP a tinerilor alegatori?


Citeste si:
ARD vs USL: Promisiunile facute in programele lor de guvernare. Merita votul tau?


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.