Copresedintele ARD Vasile Blaga a declarat, miercuri, in legatura cu propunerea lui Valeriu Zgonea ca de anul viitor deputatii din provincie sa nu mai fie cazati la hotel si sa primeasca bani pentru chirie, ca probabil s-ar face astfel o anumita economie, dar solutia este un hotel al Parlamentului.

Potrivit MEDIAFAX, intrebat in legatura cu ideea presedintelui Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, ca de anul viitor toti deputatii din provincie sa primeasca bani pentru chirie si sa nu se cazeze la hotel, Blaga a spus: "Probabil ca o anumita economie s-ar face, dar solutia cred ca nu este asta. Este o solutie care la inceputul anilor '90 a fost pe tapet si, daca s-ar fi rezolvat, nu am mai fi avut aceasta problema, adica un hotel al Parlamentului. Practic, cu cat se finanteaza cazarea parlamentarilor in Bucuresti eu cred ca un astfel de hotel al statului, al Parlamentului, ar fi fost ridicat".

Presedintele Camerei Deputatilor, Valeriu Zgonea, a anuntat, miercuri, ca a decis sa blocheze procedurile pentru un nou caiet de licitatie pentru servicii hoteliere, iar viitorii deputati vor primi o suma pentru a-si plati chiria in Bucuresti si nu vor mai sta la hoteluri, care sunt prea costisitoare.

Citeste si: Deputat PSD, despre afirmatiile lui Zgonea: Sa faca bordei langa gara si mergem acolo


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.