Intalnirea dintre presedintele Traian Basescu si premierul Victor Ponta a fost programata pentru joi dupa-amiaza, au declarat surse guvernamentale.

Marti seara, presedintele Traian Basescu a declarat ca va avea o intalnire cu premierul Victor Ponta, precizand ca nu stie daca aceasta va avea loc miercuri sau joi si ca discutiile vor fi stabilite in functie de programele fiecaruia, transmite MEDIAFAX.

Premierul Victor Ponta a declarat, miercuri dupa amiaza, la Bruxelles, ca o sa il caute pe presedinte pentru intalnirea de miercuri legata de mandatul de reprezentare la Consiliul European.

El a precizat ca la intrevederea avuta saptamana trecuta cu seful statului a fost convenit sa fie organizata o noua intalnire dupa ce el revine de la reuniunea prim-ministrilor din statele membre ale grupului "Prietenii Coeziunii", in care se discuta despre bugetul comunitar pentru perioada 2014-2020.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.