Vicepresedintele PDL, Anca Boagiu, a declarat, miercuri, ca Romania ar avea de castigat daca "omuletul" Victor Ponta ar invata ce inseamna interesul tarii.
"Am sa va spun ce prejudicii ne-a adus Victor Ponta, prezentandu-se la ultimul Consiliu European, cand habar n-a avut despre ce se vorbeste. Victor Ponta nu stia si nici nu cred ca l-a interesat, decat sa se duca sa se pozeze pe la Bruxelles, faptul ca deja fusesera demarate discutii legate de fondurile europene. In loc sa se duca sa sustina punctul de vedere al Romaniei, in loc sa se duca acolo si sa continue discutiile in baza carora incercam o prelungire a perioadei de utilizare a fondurilor, s-a dus si a facut un circ international in baza caruia Romania practic nu a obtinut absolut nimic, decat din nou denigrare si semne de intrebare puse asupra modului de functionare a institutiilor statului roman", a declarat Boagiu, potrivit realitatea.net.

"Daca omuletul acesta ar invata ce inseamna interesul Romaniei si cum poate fi el protejat in Europa, acolo unde practic suntem cu totii egali in drepturi si obligatii, Romania cu siguranta ar avea de castigat. Dar el prefera circul electoral, prefera manipularea publica, prefera sa ne arate ca este acelasi copil mare, razgaiat, dar care nu poate sa fie un barbat de stat, fara a se gandi la ce inseamna toate lucrurile acestea pentru Romania!", a mai adaugat vicepresedintele PDL.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.