Dan Mihalache, acuzat de ANI de incompatibilitate, a fost demis de Victor Ponta din functia de secretar general adjunct al Guvernului.

Dan Mihalache a declarat pentru Realitatea TV ca a convenit cu Victor Ponta si Crin Antonescu sa plece, relataza hotnews.ro.

"Eu sper ca nu exista o legatura intre demiterea mea de catre Victor Ponta si declaratiile lui Traian Basescu, as fi dezamagit. Am avut saptamina trecuta o discutie cu premierul. Nu mi s-au reprosat declaratiile la adresa ANI", a mai spus fostul secretar pentru Antena 3.

Presedintele Traian Basescu a declarat, luni seara, intr-o conferinta de presa sustinuta la Palatul Cotroceni, referitor la cei patru membri ai Guvernului declarati incompatibili:

"L-am rugat si pe premierul Victor Ponta sa analizeze situatia celor patru incompatibili. Sigur, au dreptul sa atace in justitie deciziile ANI, dar aici discutam de modul cum arata un guvern. Iar antecedentele acestui guvern nu justifica mentinerea acestor oameni doar din solidaritate cu politicienii, din interese de alianta. Important este ca Romania sa probeze ca si-a insusit valorile democratice, valorile statului de drept."


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.