ARD ii va interzice deputatului PDL Alin Trasculescu folosirea materialelor de campanie ale aliantei, a declarat, luni copresedintele ARD Vasile Blaga, raspunzand unei intrebari pe aceasta tema.

Potrivit MEDIAFAX, Blaga a mai spus ca nu a discutat cu Alin Trasculescu, dar a precizat ca incepand de luni inceteaza sustinerea politica pentru acest deputat.

Vasile Blaga a mai spus ca, spre deosebire de PDL, nu exista niciun caz in care USL "sa fi lasat justitia sa lucreze daca un parlamentar al USL sau un demnitar USL era vizat de justitie".

"Rand pe rand, USL a pus piedica justitiei sau a refuzat sa puna in practica deciziile justitiei. Razboiul USL cu justitia si tratamentul special pentru demnitarii USL a inceput cu Gabriel Bivolaru, pentru care premierul si presedintele PSD de la acea data, Adrian Nastase, s-a dus sa asedieze Parchetul general", a precizat Blaga.
.
Blaga: Deputatul Alin Trasculescu, schimbat de la sefia PDL Vrancea

El a aratat ca majoritatea PSD-PNL a tergiversat ani de zile ridicarea imunitatii lui Adrian Nastase.

Blaga a aratat ca liderii PSD, in frunte cu Victor Ponta, au mers la Pitesti pentru a-l apara pe Constantin Nicolescu si a mai aratat ca majoritatea USL din Parlament a refuzat in urma cu doua saptamani sa puna in practica o decizie definitiva a Inaltei Curti in cazul senatorului Mircea Diaconu, declarat incompatibil.

"Nu exista niciun caz in istoria PSD in care PSD s-a supus legii. Noi vom face tot ce trebuie pentru ca legea si justitia sa se aplice", a aratat Blaga.

Citeste si: DNA: Deputatul PDL Alin Trasculescu, cercetat pentru trafic de influenta


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.