Premierul Victor Ponta a declarat, luni, ca deputatii USL vor trebui sa decida in urma unei analize proprii asupra arestarii deputatului PDL, Alin Trasculescu, si nu cu "creierul" lui Sebastian Lazaroiu, precizand ca flagrantul in cazul deputatului ridica semne de intrebare.

Potrivit MEDIAFAX, Ponta a sustinut ca la nivelul Comisiei juridice parlamentarii USL vor analiza dosarul pentru a vedea daca este justificata arestarea preventiva a lui Trasculescu, acuzand "lasitatea celor de la PDL de a-l apara pe colegul lor".

El a tinut sa sublinieze faptul ca flagrantul organizat de procurori s-ar fi organizat in absenta deputatului, fapt care ridica semne de intrebare asupra retinerii acestuia.

Consilierul prezidential Sebastian Lazaroiu sustine, potrivit RFI, ca daca PDL va vota in Parlament pentru ridicarea imunitatii deputatului PDL Alin Trasculescu, astfel incat sa nu influenteze cursul anchetei, va dovedi ca sunt in contrast cu USL si ar putea intoarce cazul in favoarea sa.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.