Ministrul pentru Dialog Social, Liviu Pop, a fost, luni dimineata, la Parchetul instantei supreme pentru a vedea sesizarea Agentiei Nationale de Integritate la adresa lui, el spunand la iesirea din institutie ca nu este nimic inregistrat la procurori, nici macar "comunicatul sec al ANI".

"Nu este nimic inregistrat la Parchet. In acest caz exista doar comunicatul sec al ANI, care nu este inregistrat", a afirmat Liviu Pop la iesirea din sediul Parchetului Inaltei Curti de Casatie si Justitie.

Potrivit MEDIAFAX, el a spus ca este vorba despre un atac nepermis din partea unei institutii a statului si despre o "manipulare" in plina campanie electorala, apreciind ca oamenii nu ar fi trebuit sa afle de la televizor eventuale acuzatii, ci din documente.

Ministrul a precizat ca in aceste conditii isi va cauta un avocat si vor decide impreuna cum sa atace sesizarea ANI si sa solicite daune morale.

"Trebuie sa incepem sa luam atitudine, nu putem sta cu mainile in san", a mai spus Pop, reiterand ca in acest caz este vorba despre o manipulare politica in campania electotrala.

Agentia Nationala de Integritate l-a reclamat la Parchetul instantei supreme pe Liviu Pop, intrucat in calitate de ministru interimar al Educatiei ar fi avantajat patrimonial Federatia Sindicatelor Libere din Invatamant, unde a fost secretar general anterior preluarii portofoliului ministerial.


Despre autor:


Abonează-te pe


Te-ar putea interesa si:

In lipsa unui acord scris din partea Internet Corp, puteti prelua maxim 500 de caractere din acest articol daca precizati sursa si daca inserati vizibil linkul articolului.